Bij Morgana kastenstudio vragen we aan onze klanten om ons te beoordelen door middel van een vragenlijst. Met de antwoorden op de vragenlijst en de reviews hopen we te zien dat al onze klanten met een tevreden gevoel genieten van hun aankoop. Bekijk hieronder de reviews en ontdek waarom Morgana kastenstudio gemiddeld een 9.1 scoort voor service.

Bruno Pieters, 67 jaar

Score: 7
Morgana kastenstudio Veenendaal

Op zoek naar een nieuwe kast voor de slaapkamer zijn we in 2 sessies tot een keuze en bestelling gekomen. De kast was sneller beschikbaar dan afgesproken, maar dat kwam goed uit. Het samenstellen van de kast via het computerprogramma gaf wat problemen, maar is uiteindelijk goed gelukt en de kast is zonder problemen geleverd en gemonteerd. Vooral het laatste pakte goed uit, omdat een grote kast monteren toch vakwerk vraagt en ervaring.

M. v.d. Brink, 60 jaar

Score: 8,2
Morgana kastenstudio Veenendaal

Vlotte advisering bij keuze van hang-,legkast (Express Bella). Correcte informatie over levertijd en meedenken. Goede communicatie over datum van levering en correcte montage.

Martin Burger, 32 jaar

Score: 9,3
Morgana kastenstudio Veenendaal

mijn ruime zweefdeurkasten die bij jullie vandaan komen bevallen uitstekend goed!
Bedankt voor de goede service en kwaliteit.

Sjoukje Slotegraaf, 59 jaar

Score: 8,9
Morgana kastenstudio Veenendaal

Tijdens onze zoektocht naar een passende kast zijn we uitstekend geholpen. Hebben goed advies gekregen en uitleg, zonder opdringerig te zijn. Goede voorstellen gedaan en rustig en zonder druk en met goed overleg overeen gekomen. Kan niet anders dan dat het voor ons een heel goede en prettige beleving was. Echt top klasse de producten en het personeel!

Onbekend

Score: 10
Morgana kastenstudio Veenendaal
We zijn met veel geduld heel goed geholpen door Peter Verrij
Hij is bij ons thuis komen kijken waar de kasten en het bed moest komen.
Ook heeft hij meegedacht met de kasten op maat die wij bij hem besteld hebben.
Een 10 voor Peter!

Onbekend

Score: 9,1
Morgana kastenstudio Waddinxveen

We werden vlot geholpen, de verkoper wist waar hij het over had en de hele aankoopsessie duurde niet langer dan nodig. Bovendien is de aflevering van de kast uitstekend verlopen. Vlot en ook nog behulpzaam.

P.A. Leeuwerik, 58 jaar

Score: 8,3
Morgana kastenstudio Emmen
Mooie nachtkastjes en commode aangeschaft maar glasplaatjes beschadigt, vervoerschade. Eén belletje; geen probleem en opgelost.

Wim Scheffer, 65 jaar

Score: 8,5
Morgana kastenstudio Emmen
We zijn prettig geholpen. Er werd meegedacht om de beperkte ruimte zo goed mogelijk in te vullen.

A. Veldhuis, 65 jaar

Score: 8,5
Morgana kastenstudio Veenendaal
Bij de voorbereiding naar mijn aankoop van een linnenkast ben ik goed geadviseerd. De levering en de plaatsing gingen vlekkeloos; niet eerder had ik zo’n goede indruk van uw monteurs; beleefd en netjes. Intussen kan ik van mijn kast genieten!

Monique

Score: 8,2
Morgana kastenstudio Hendrik ido Ambacht

We wilden een kas t op maat en zagen een schowroommodel in de winkel die we heel erg mooi
vonden. Het was de vraag of hij zou passen. Dit is zorgvuldig bekeken en het was echt millimeterwerk. Maar hij staat inmiddels. De monteurs hebben daar een behoorlijke klus aan gehad.
Goed advies in de winkel en er werd echt meegedacht. Goed en geduldig werk van de monteurs.
Wij zijn blij met het resultaat!