Bij de Morgana kastenstudio leveren we niet alleen maatoplossingen voor elk interieur, maar ook goede service en kwaliteit zijn een van onze voordelen. Bekijk hieronder onze voordelen op een rij.

Oplossingen voor elk budget

Bij de Morgana kastenstudio kun je terecht voor alle soorten kasten. Schuifdeurkasten, zweefdeurkasten, draaideurkasten, tv-kasten, boekenkasten, linnenkasten, inloopkasten of alleen schuifdeuren; je kunt het zo gek niet bedenken en we hebben er een oplossing voor. Waar mogelijk een standaard oplossing, waar nodig maatwerk of een combinatie van beiden. Op deze manier kunnen we voor elk budget een passende oplossing bieden.

Gratis inmeten aan huis

Onze kastenspecialisten komen geheel vrijblijvend bij je thuis om de ruimte in te meten en je wensen te bespreken. Vervolgens kunnen zij een offerte uitbrengen of kun je tijdens een vervolgafspraak in de winkel je wensen ter plekke in een 3D tekening zien veranderen.

Gratis bezorging en montage

Alle standaard kasten en kasten op maat worden gratis thuisbezorgd en gemonteerd. We willen tenslotte dat je helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Alleen voor actiekasten (afgeprijsde kasten) vragen we een bijdrage in de kosten voor bezorging en montage.

Servicecijfer 9.1 o.b.v. 1000 reviews

Als er een ding belangrijk voor ons is, dan zijn het tevreden klanten. We vragen elke klant ons een review te geven op een aantal aspecten als personeel, assortiment en service. En we zijn er trots op dat ons cijfer voor service gemiddeld een 9.1 is! Kijk snel op de reviewpagina wat klanten over ons vertellen. Wil je meer klantervaringen lezen? Klik dan hier.