Alle kasten categorieën

Geen kamer is hetzelfde, om nog maar te zwijgen van het feit dat smaken verschillen. Daarom hebben wij een breed assortiment standaard kasten en zweefdeurkasten in onze winkels én bieden we maatwerk oplossingen. Bent u opzoek naar een unieke zweefdeurkast? We hebben een speciaal kastenprogramma waarmee we een kast kunnen samenstellen die precies voldoet aan jouw wensen. Een schuine wand in je kamer? Geen enkel probleem! We kunnen elke zweefdeurkast samenstellen die je wilt. Omdat we graag rekening houden met jouw budget combineren we graag standaardoplossingen met maatelementen.

Gratis bij u thuis inmeten

Zoek je een houten kast, een variant met spiegelwanden of één van hoogglans wit? Geen punt, alles is mogelijk. Maar niet alleen de kleur of het materiaal is belangrijk. De indeling van de kast speelt een nog grotere rol. De opbergmogelijkheden zijn eindeloos. Bij Morgana vind je specialisten die jou op verrassende en zeer efficiënte ideeën kunnen brengen!

Wil je meer weten? Maak een afspraak in de winkel, vraag een offerte aan of plan een gratis inmeetbezoek bij u thuis in. Vanzelfsprekend ben je ook altijd welkom in één van onze 16 winkels.